PostNord
PostNord Day 2017

Tervetuloa PostNord Day 2017 -tapahtumaan

Kuinka valmis yrityksesi on muutokseen? Elämme aikaa, jolloin kiihkeä, jatkuva muutos on arkipäivää ja vanhat totuudet joutavat romukoppaan. PostNord ja PostNord Strålfors kutsuvat Sinut viettämään kanssamme innostavaa aamupäivää kuunnellen mielenkiintoisia näkökulmia liittyen digitaaliseen transformaatioon, kasvua mahdollistavaan logistiikkaan ja moderneihin johtamistyyleihin.

Ilmoittaudu heti! Tarjoamme myös aamukahvin ja lounaan.
 
Aika: Perjantai 27. lokakuuta klo 8-13
Paikka: Finlandia-talo, Helsinki
Sijainti: Karttalinkki

ILMOITTAUDU!
OHJELMA
08.00     Aamiainen
09.00     Tervetuloa –Johanna Starck ja Jari Rinnekoski, PostNord
09.10    
Jennie Flink

Jennie Flink, Director, Operations, OK Perintä Oy

Kontaktointikanavia kehittämällä parempi palvelukokemus

OK Perintä Oy kuvailee itseään uuden ajan perintätoimistoksi, joka kehittää prosessejaan asiakkaidensa toimialoihin sopiviksi. Perintäprosessissa tavoitellaan henkilökohtaista keskusteluyhteyttä, jolloin pystytään oleellisesti vaikuttamaan maksukäyttäytymiseen. Johtaja Jennie Flink kertoo näkemyksiään siitä, miten kontaktointikanavia kehittämällä parannetaaan myös palvelukokemusta.
Anne Gustafsson

Anne Gustafsson, Logistiikkajohtaja, Airam Electric Oy Ab

Kilpailukykyinen ja luotettava kumppani mukaan kasvua tukemaan

Airam Electric Oy Ab on suomalainen maahantuontiyritys ja valaisinvalmistaja, joka tarjoaa inspiroivia valaisinratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Airam on taustaltaan vahvasti suomalainen perheyritys ja valon asiantuntija vuodesta 1921. Tällä hetkellä markkinat Suomessa eivät enää kasva, joten kasvua haetaan ulkomailta, missä tärkeimpiä markkina-alueita ovat Pohjoismaat ja Baltia. Kilpailukykyinen ja luotettava kumppani on ollut kriittinen osa kasvutarinaa.
Jukka Heiskanen

Jukka Heiskanen, toimitusjohtaja päivästä yksi alkaen, Vannetukku.fi Oy

Suoramarkkinointi nettikaupan tukena

Vannetukku.fi on perustettu vuonna 2006, jolloin se oli ensimmäisiä suomalaisia yrityksiä, jotka perustivat nettikaupan. Tällä hetkellä Vannetukku.fi on kasvanut Suomen suurimmaksi renkaiden ja vanteiden nettikaupaksi, joka toimittaa tuotteita Suomen lisäksi myös Pohjoismaihin, Baltiaan ja Eurooppaan. Verkkokaupan myynnin tukena ovat PostNordin vientikuljetusten lisäksi tehokkaat suoramarkkinointipalvelut.
10.25     Tauko
10.45    
Mats Lindgren

Mats Lindgren, Head of Sector Retail & Director Consulting PostNord Insight

PostNord’s solutions to support digital transformation (puheenvuoro pidetään englanniksi)

PostNord Strålfors on vahva toimija digitaalisessa kommunikaatiossa. Mats Lindgren esittelee uusimpien moni- ja omnikanavaisten ratkaisujemme ja Customer Journey Mappingin hyötyjä liiketoiminnan kehittämisessä. Digitaalisuus mahdollistaa entistäkin henkilökohtaisempien asiakassuhteiden rakentamisen.
Henrik Dettmann

Henrik Dettmann, Suomen Koripallomaajoukkue

Miksi empaattinen johtaja on paras johtaja?

Koripallovalmentaja, joka käänsi johtamisopit päälaelleen. Henrik Dettmann on saavuttanut Susijengin eli Suomen koripallomaajoukkueen kanssa uskomatonta menestystä. Menestys alkoi, kun Dettmann päätti hylätä perinteisen johtamistavan, jossa tärkeintä on voitto - hinnalla millä hyvänsä. Dettmann on suosittu luennoitsija bisnesmaailmassa, mikä ei ole ihme, sillä hänen ajatuksensa sopivat asiantuntijaorganisaation johtamiseen kuin nenä päähän, tai pallo koriin.
12.15     Yhteenveto
12.25     Lounas
MUKANA MYÖS MINIMESSUT!

Messuosastoilla tapaat tuttuja ja kuulet uusista ratkaisuistamme kuten esimerkiksi:

  • Suoramarkkinointijakelut Pohjoismaissa ja Baltiassa – Tavoita olemassa olevat asiakkaasi helposti tai löydä uusia! Voimme auttaa myös asiakasanalyyseissa, kohderyhmien valinnassa ja osoitetietojen hankinnassa.
  • Pakettipalvelut – Lähetitpä pientä tai suurta, kevyttä tai painavaa, lähelle tai kauas, meiltä löytyy sopiva lähetyspalvelu juuri sinulle. Toimitamme kaikki paketit perille turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti
  • MobileInvoice - Uusi maksukanava asiakkaasi puhelimessa
  • Sähköiset palvelut – Ratkaisut kuluttaja- ja yrityslaskutukseen
  • Dynamic Communication - Seuraavan sukupolven asiakasviestintää. Korvaa staattinen dokumentti interaktiivisella sisällöllä, joka mukautuu käytettyyn lukulaitteeseen automaattisesti. Kerro, näytä ja kuuntele! Näytä sisältösi kaavioina, kerro se videolla ja kerää palautetta. Vain mielikuvitus on rajana!  
  • Jakeluyhtiö Suomi – kilpailukykyiset kotijakelupalvelut kirjeille

Tule tutustumaan!

ILMOITTAUDU
Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi syksyn PostNord Day 2017:sta. Voit myös vinkata kollegallesi tapahtumasta tästä linkistä.
ILMOITTAUDU!
Jos sinulla on kysyttävää tilaisuudesta, ole yhteydessä Tia Seppälään p. 020 740 4100, aula@stralfors.fi.
Tämän viestin lähetti ${Recipient.contact.emailaddress1[0]!""}${Recipient.lead.emailaddress1[0]!""}.

Sait tämän sähköpostin, koska olet kertonut olevasi kiinnostunut vastaanottamaan tietoa PostNordilta. Jos et enää halua vastaanottaa tiedotteitamme voit peruuttaa ne alla olevasta linkistä.

Lopeta tilaus | Ota yhteyttä
PostNord