PostNord Strålfors
Smarter Communication Day 2017

Vi ses väl den 12 oktober?

Missa inte chansen. Följ med på en sprakande halvdag fylld av inspiration och fakta kring hur ditt företag kan kommunicera smartare och hur ni gör det bästa av digitaliseringens möjligheter. PostNord Strålfors bjuder på frukost och lunch för alla som önskar.
 
Tid: Torsdagen den 12 oktober kl 8-13
Plats: 7A Centralen, Vasagatan 7 i centrala Stockholm
Hitta dit: Kartbeskrivning
Anmäl: Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan nu.

JAG VILL DELTA!
PROGRAM
08.00     Frukost
08.30     Föreläsningar
Annemarie Gardshol & Ylva Ekborn

Customer Communication Management

För att dagens konsumenter ska bli nöjda krävs det att företag är tillgängliga i alla de kanaler kunderna efterfrågar. Och att samspelet mellan kanalerna sker utan ansträngning – att det sker i omnichannel. Annemarie Gardshol, CEO PostNord Strålfors Group, och Ylva Ekborn, CEO PostNord Strålfors, ger dig de senaste marknadsinsikterna och inspirerar till hur ni skall ta nästa steg i er digitaliseringsresa.
Henrik Kihlberg

Customer Journey Mapping

Hör om möjligheterna med Customer Journey Mapping, och hur analys och visualisering av interaktionen mellan verksamheten och kunderna möjliggör stora förbättringsmöjligheter av kundupplevelsen. Henrik Kihlberg, Director Consulting Communication Services, beskriver hur man gör och vilka resultat man kan uppnå.
09.25     Bensträckare med fika
09.40     Föreläsningar
Peter Storåkers

Customer Journey Mapping – Case Sergel Kreditjänster

Sergel Kredittjänster såg möjligheterna att använda sin kundkommunikation på nya sätt och genomförde en Customer Journey Mapping i samarbete med PostNord Strålfors. VD Peter Storåkers delar med sig av sina erfarenheter och insikter från processen.
Mekki Ben Othman & Ola Schröder

Mobile invoicing

Framtidens faktura är mobil. Konsumenterna har redan anammat tankegångarna kring ”mobile first”. Men många verksamheter har inte anpassat sina faktureringsmöjligheter. Mekki Ben Othman, Product Manager PostNord Communication Services och Ola Schröder, Sales Manager Link Mobility, berättar mer om hur ditt företag kan förbättra sin likviditet, minska kostnaderna och sälja mer.
10.35     Bensträckare med fika
10.45     Keynote
Jonas Hammarberg

Get Digital – Or die trying

Digitaliseringen är på de flesta organisationers agenda, men långt från alla vet vad det innebär mer konkret, varför det händer så snabbt just nu? Vi kan vara eniga om att allt som kan utmanas kommer att utmanas, allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och med det förändras förutsättningarna radikalt. Vad innebär det för verksamheten? Hur gör vi en framgångsrik digital transformation? Hur får vi organisationen att vilja vara med och hur hanterar vi motståndet? Detta och mycket mer berör Jonas Hammarberg i sin föreläsning.
11.45     Summering
12.00     Lunch
ANMÄLAN
Antalet platser är begränsat, så anmäl dig nu och säkra en plats på Smarter Communication Day 2017.
JAG VILL DELTA!
För mer information och eventuella frågor, kontakta Susanna.Betts@stralfors.se
PostNord Strålfors